BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664) este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664) fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664) nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664).

BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664) nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site.

BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664) colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Site-ul plaseaza un “cookie” pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare.

Colectarea datelor se face prin:

– Formularul de inregistrare utilizator. Datele sint folosite in vederea trimiterii de informatii precum si trimiterii de oferte atractive din partea BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664) (in functie de preferintele setate de utilizator).

– Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare de catre BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664)

Informatiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului si a serviciilor oferite clientilor de BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664) si partenerii sai. Prin accesarea acestui site va dati acordul la folosirea in scopurile mai sus mentionate a informatiilor colectate de BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664) pe acest site.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664) pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664) nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664)

Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664) de confidentialitate.

Faptul ca site-ul BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664) contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664) sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664) numai in urma completarii formularului de inregistrare si a alegerii respectivelor liste. BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664) isi rezerva dreptul de a nu mai trimite mailinguri anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai multi utilizatori abonati la listele de discutii.

Site-ul BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664) este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664) depune diligenta necesara si posibila pentru a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664).

In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664)

BREHAR FELIX-MIRCEA – ACTIVITATE MEDICALA (CUI: 26176664) isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.