Microscopul Operator Kinevo 900

Microscopul Kinevo 900, este cel mai nou model si cel mai performant microscop operator existent la momentul actual.  Acest dispozitiv medical este absolut necesar in vederea realizarii in conditii de siguranta pentru pacient a interventiilor neurochirurgicale complexe specifice patologiei neurochirurgicale deosebit de dificile pe care o tratam in cadrul Clinicii de Neurochirurgie a Spitalului ”Bagdasar-Arseni”, cum ar fi tumorile cerebrale si spinale, anevrismele cerebrale, malformatiile vascular cerebrale, etc.

Astfel, in cazul interventiilor neurochirurgicale de clipare a anevrismelor cerebrale, respectiv de extirpare a malformatiilor vasculare cerebrale, operatii cu un grad de complexitate extrem de ridicat, microscopul beneficiaza de un sistem avansat de imagistica in fluorescenta, ce permite intra-operator o analiza vizuala a dinamicii fluxului sanguin vascular si determinarea permeabilității vaselor de sânge, oferind neurochirurgului posibilitatea de urmarire in timp real a fluxului sangvin cerebral.

Performantele remarcabile ale acestui microscop se regasesc de asemenea si in cazul interventiilor neurochirurgicale de rezectie a tumorilor cerebrale. Microscopul are posibilitatea de integrare completa cu sistemul de neuronavigatie de asemenea prezent in sala de operatie (Sistemul de Neuronavigatie Medtronic Stealth S8) care practic ghideaza neurochirurgul permanent in timpul interventiei prin focusarea imaginii asupra zonei de proiectie a tumorii cerebrale, contribuind la obtinerea unei rezectii complete a tumorii, fara

b2

a leza tesutul cerebral invecinat. Mai mult, modulul pentru rezectie ghidata fluorescent a tumorilor, complet integrat in stativ, delimitează foarte clar tumorile cerebrale, informațiile fiind prezentate direct in ocular.

Acest nou model de microscop ofera nu doar mai multa siguranta pacientului si incredere neurochirurgului, ci si posibilitatea unui training eficient pentru rezidentii neurochirurgi, intrucat sistemul este configurat cu camera video integrata stereo 4K 3D, ce permite vizualizarea pe monitor 24” HD 3 D integrat in stand. Astfel interventiilor neurochirurgicale pot fi urmarite in timp real de catre rezidenti si studenti in cadrul procesului de instruire clinica a lor.

b3
b1
whatsapp-image-2021-12-16-at-08.28.29
whatsapp-image-2021-12-16-at-08.29.54
Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.